Original Spice Blends - Verstegen

Original Spice Blends

Welk gerecht ga jij klaarmaken met de Original Spice Blends? Wordt het een vegetarische lasagne of toch liever een nasi met garnalen. Met de Original Spice Blends zet je altijd snel en makkelijk een lekker gerecht op tafel met deze 100% natuurlijke blend zonder toegevoegd zout. Welk gerecht maak jij klaar met de Original Spice Blends?

Maak een lekker en snel gerecht klaar

Jasper en Marius Gottlieb, bekende chefs van 24Kitchen, gaan de uitdaging aan in de Spice Blend Battle! Twee identieke chefs krijgen dezelfde Original Spice Blend, maar andere ingrediënten om mee te koken. In no-time zetten zij twee heerlijke gerechten op tafel waarvan één vegetarisch. Wat vinden de chefs eigenlijk van elkaars gerecht? Ga naar 24Kitchen.nl/Verstegen voor alle video’s en recepten.

Verstegen daagt jou uit!

Verstegen daagt jou uit! Welk gerecht maak jij klaar met de nieuwe Original Spice Blends? Wordt het een vegetarische lasagne of maak je toch liever een nasi met garnalen. Met de Original Spice Blends zet je altijd makkelijk en snel een lekker gerecht op tafel. Bovendien bevatten de blends 100% natuurlijke ingrediënten en geen toegevoegd zout. Door het voorraadpotje heb je altijd voldoende in huis. Welk gerecht ga jij maken met de Original Spice Blends?