Uitgelichte producten

Stuk voor stuk uniek

Bekijk onze producten

De Verstegen producten zijn stuk voor stuk uniek. Alle kruiden en specerijen halen we bij de oorsprong, dáár waar de beste kwaliteit vandaan komt. Wil je meer weten over een bepaalde productlijn? Hier lees je er alles over.

Image-block

Spice Blends voor Vega

Er staat je niets meer in de weg om meer groenten te eten. Verstegen introduceert Spice Blends voor Vega, voor super lekkere, vegetarische gerechten met een extra ‘bite’. Meer groenten, vega lekker! Alle varianten zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en in de Verstegen webshop.

Lees meer
Image-block

Original Spice Blends

Welk gerecht ga jij klaarmaken met de Original Spice Blends? Wordt het een vegetarische lasagne of toch liever een nasi met garnalen. Met de Original Spice Blends zet je altijd snel en makkelijk een lekker gerecht op tafel met deze 100% natuurlijke blend zonder toegevoegd zout. Welk gerecht maak jij klaar met de Original Spice Blends?

Lees meer
Image-block

Liquid Spice Blends

Met Liquid Spice Blends maak je vertrouwde recepten in een handomdraai weer verrassend. Doordat de blends vloeibaar zijn, wordt de smaak beter en sneller verdeeld. Ze zijn bovendien eenvoudig te doseren en zowel koud als warm te gebruiken. Voor oneindig veel toepassingen. Kies uit één van de vier wereldse smaken!

Lees meer
Image-block

Mix voor Kip Krokant

Met de Mix voor Kip Krokant geef je in een handomdraai kip een smaakvol krokant jasje. De nieuwe blend is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is de kip gemakkelijk en snel te bereiden in de airfryer, koekenpan, of oven.

Lees meer
Image-block

Wereldse maaltijdmixen

Nieuw van Verstegen: drie heerlijke, wereldse maaltijdmixen met de bekende smaken uit Italië en Mexico. De mixen zijn namelijk gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Daarnaast heb je de kruiden altijd op voorraad met deze grote verpakkingen.

Lees meer
Image-block

100% natuurlijke kruidenmixen

Onze heerlijke kruidenmixen zijn vernieuwd en hebben een verbeterde receptuur. De kruidenmixen bevatten nu nog meer pure kruiden en specerijen.

Lees meer
Image-block

World Spice Blends

Proef de wereld! Met onze nieuwe wereldmixen verken jij de wereld vanuit jouw keuken. Karakteristieke smaakcombinaties, zonder toegevoegd zout, in één potje. Met de World Spice Blends zet je altijd snel en makkelijk een lekker en werelds gerecht op tafel. Probeer ze allemaal! Vanaf nu zijn de World Spice Blends verkrijgbaar in onze webshop en bij verschillende supermarkten.

Lees meer
Image-block