Omelet met spinazie en mozzarella

Deze vegetarische omeletwrap met spinazie, cherrytomaten en mozzarella is heerlijk als lunchgerecht of als ontbijt.

  • Bereidingstijd: 5 minuten
  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Lunch, Ontbijt

Bereidingswijze

  1. Snijd de cherrytomaten in vieren. Snijd de mozzarella in halve plakjes.
  2. Breek de eieren in een kom. Voeg de melk, paprikapoeder mild en eventueel peper en/of zout naar smaak toe. Roer dit met een vork los.
  3. Verhit een kleine koekenpan, voeg de boter toe en laat dit smelten. Schenk het eimengsel in de pan en laat rustig stollen.
  4. Verdeel de bieslook, mozzarella, cherrytomaten en spinazie over één zijde van het omelet. Vouw met de spatel de omelet dubbel en serveer de omeletwrap direct.

Variatietip
Pas de omeletwrap naar smaak aan. Dit gerecht is ook lekker met gebakken spek, hamblokjes of zalmsnippers. Voeg dit in stap 4 toe.

Ingrediënten

– 20 g gewassen spinazie
– 5 cherrytomaten
– ¼ bol mozzarella
– 1 el melk
– 2 eieren
– 2 tl paprikapoeder mild
– 1 tl bieslook
– 10 g boter
peper en zout, naar smaak