Echt in elk gerecht - Verstegen

Echt in elk gerecht

Alles smaakt lekkerder als het echt is. Dat realiseren we ons bij Verstegen elke dag. Daarom is ‘echt’ het uitgangspunt van alles wat we doen: het telen van kruiden en specerijen op plekken waar ze echt het beste groeien; bij de oorsprong. Het leveren van kruiden en specerijen van de hoogste kwaliteit. En het creëren van de echte smaken in gerechten. Zodat jij gerechten kunt maken die rijk en vol van smaak zijn. Of je nu met losse kruiden van Verstegen kookt of met mixen, je weet dat je kookt met kruiden en specerijen zoals ze horen te zijn. Daarom nemen we je graag mee in de wereld van ‘echt’.

Echt in elk gerecht

Echte verhalen achter...

Wat is het verschil tussen peper en peper? Of tussen nootmuskaat en nootmuskaat? Ze lijken misschien hetzelfde, maar achter dezelfde kruiden en specerijen gaat een wereld van verschil schuil. Oorsprong, teeltproces, aandacht, verwerking, het zijn allemaal factoren die bepalen of peper echte peper is. Heel belangrijk, want het is de kwaliteit van kruiden en specerijen die de smaak bepaalt. Het kan je gerecht maken of breken. Daarom laten we je graag zien waar je echte kruiden en specerijen aan kunt herkennen. Hoe horen ze eruit te zien? En hoe zit het met de smaak en de geur? In 5 voorbeelden leer je anders te kijken naar kruiden en specerijen en te kiezen op kwaliteit. Word een kenner!

Kip noedelsoep met gember en witte peper kipballen

Houd jij, net als wij, ook van Aziatisch geïnspireerde gerechten? Wij hebben namelijk deze keer een heerlijke noedelsoep met kipgehaktballetjes voor jullie om uit te proberen!

De rijke bouillon vol specerijen en kruiden maken dit gerecht helemaal compleet. Het is makkelijk te bereiden en ook zeker geschikt voor mensen die niet van té pittig eten houden.

Bekijk recept
Chai latte met sinaasappel en kruidnagel

Op zoek naar een snel en makkelijk recept voor een heerlijk drankje waarvan je van binnen helemaal warm wordt? Probeer dan onze chai latte met sinaasappel en kruidnagel!

Bereid met een heerlijke combinatie van onder andere kruidnagel, kaneelpoeder en sinaasappel. Een drankje waar je lekker van kan genieten met vrienden of familie.

Bekijk recept
Pompoen kardemom risotto met krokante salie

Yes, we love risotto! En vooral onze variant met pompoen en kardemom. De pompoen wordt bereid in de oven en de kardemom verwerkt in de risotto en in burned boter. Heerlijk toch!

Een heerlijk gerecht om te maken tijdens de herfstachtige dagen. Maar pas op, want als je deze eenmaal hebt geproefd, wil je hem elke week op tafel zetten!

Bekijk recept