Wraps met gekruide kip, mais en avocado

Rijk gevulde wraps met cajun gekruide kip, mais, avocado, paprika en tomaat. Lekker met een frisse crème fraîche dip.

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilet in blokjes. Snijd de rode ui in ringen. Snijd de paprika, de avocado en de tomaten in blokjes. Meng de crème fraîche met het sap van de limoen en het koriander gemalen
  2. Verhit de olijfolie in de pan. Voeg de blokjes kipfilet toe en bak deze rondom bruin. Voeg de rode ui, paprika, mais, tomaatblokjes en kruidenmix cajun toe aan de gebakken kip en bak voor 2 minuten mee. Voeg eventueel naar smaak zout toe.
  3. Verwarm ondertussen de tortilla wraps volgens aanwijzing op de verpakking. Bestrijk de tortilla wraps met de crème fraîche dip. Voeg het kip- en groentemengsel toe en verdeel de avocado over de wraps. Rol de wrap op en serveer direct.

Ingrediënten

– 4 grote tortilla wraps
– 350 g kipdijfilet
– 2 grote tomaten
– 1 groene paprika
– 1 avocado
– 1 limoen
– 125 g crème fraîche
– 150 g mais (blik)
– 1 rode ui
– 2 tl kruidenmix cajun
– 0,5 tl koriander gemalen
– 2 el olijfolie
– zout, naar smaak