Wokgerecht met garnalen, sugar snaps en noedels

Zet met dit recept in 20 minuten een lekker makkelijk wokgerecht op tafel. Lekker met garnalen, sugar snaps, wortel, paprika en noedels.

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze

  1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af onder koud stromend water.
  2. Snijd ondertussen de wortels in kleine plakjes, de paprika in grove stukken en de ui in halve ringen.
  3. Verhit de (olijf)olie in de wok- of roerbakpan. Voeg de rode ui, garnalen en wortelen toe en roerbak voor 3 à 4 minuten rondom. Voeg de sugar snaps en rode paprika toe en wok alles voor 3 à 4 minuten.
  4. Voeg de kruidenmix voor vis, kardemon en de gekookte noedels naar smaak sojasaus toe. Roerbak alles voor 1 minuut.
  5. Verdeel het wokgerecht over de kommen. Hak de koriander of peterselie grof en garneer over het wokgerecht.

Variatietip
Vervang de sojasaus ook eens voor vissaus of voeg de Verstegen Guilt Free Sweet Chili naar smaak toe.

Ingrediënten

– 270 g noedels
– 200 g gepelde grote garnalen
– 200 g sugar snaps
– 300 g schoongemaakte wortelen
– 1 rode paprika
– 1 rode ui
– 2 el kruidenmix voor vis
– mespunt kardemon
– 3 el (olijf)olie
– ½ bosje verse koriander of peterselie
– sojasaus, naar smaak
– zout, naar smaak