Vegetarische groentenstoofpotje met wortel, bloemkool en courgette

Een snelle rijkgevulde tandoori masala groentenstoofpot vol met wortel, bloemkool en courgette.

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze

  1. Snipper de uien fijn. Schil de wortelen snijd in dunne plakjes. Snijd de courgette in blokjes en de bloemkool in roosjes.
  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit ondertussen de olijfolie in een braadpan. Fruit de ui glazig. Voeg de bloemkool roosjes, plakjes wortel en pompoenblokjes toe. Braad op middelhoog vuur voor circa 5 minuten. Roer regelmatig door.
  4. Blus af met de kokosmelk en voeg de courgette blokjes, rozijnen en de World Spice Blend – Tandoori Masala toe. Voeg eventueel naar smaak zout toe. Stoof de groentenstoofpot op laag vuur met een deksel op de pan in circa 5 à 10 minuten beetgaar of gaar.

Ingrediënten

– ½ bloemkool
– 300 g wortel
– 400 g voorgesneden pompoenblokjes
– ½ courgette
– 400 ml kokosmelk
– 75 g rozijnen
– 300 g rijst, naar keuze
– 2 uien
– 1,5 à 2 el World Spice Blend – Tandoori Masala
– 3 el olijfolie
zout, naar smaak

Benodigdheden

Stoofpan