Kippenhaasjes 'California Style'

Kippenhaasjes zijn ideaal tijdens het BBQ seizoen.

  • Bereidingstijd: 2-3u.
  • Oventijd: geen
  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Bakken, Hoofdgerecht, Lunch, Salade

Bereidingswijze

  1. Meng de Kipkruiden, Curry, limoen en olijfolie.
  2. Marineer hiermee de kippenhaasjes, min. 2-3u.
  3. Grill de kippenhaasjes. Bestrijk tijdens het grillen met het overgebleven vocht van de marinade.
  4. Serveer met groentefrietjes en kruid deze met de Satékruiden.

TIP: Serveer met een frisse Bloemkool-Tomatensalsa.

  1. Snij kerstomaatjes in kwartjes en meng met bloemkoolrijst.
  2. Breng op smaak met Peper zwart, Zeezout, olijfolie en limoensap.
  3. Werk af met pijpajuin.

Ingrediënten

– 800 g kippenhaasjes (kan ook met kipfilet of kalkoen)
– 25 g Mix voor Kip
– 10 g Curry
– 30 g Mix voor Saté
– 2 el olijfolie
– 1 el limoensap