De geur van deze warme chocolademelk doet je verlangen naar een koude, regenachtige dag. Chocolademelk en slagroom zijn al vele jaren een gouden combi maar dit recept is net wat spannender met 5 spices, marshmallows en sinaasappel rasp. Een winters verwenmomentje!
1. Verwarm de chocolademelk samen met World Spice Blend – 5 Spices 5 minuten op middelhoog vuur tot warm, roer dit regelmatig door met een lepel of garde.
2. Verdeel de chocolademelk over 4 glazen, spuit de slagroom op de chocolademelk en rasp hier met een grove rasp de pure chocolade overheen.
3. Verdeel vervolgens de marshmallows over de slagroom en rasp hier als laatste met een fijne rasp de oranje schil van de sinaasappel overheen.
Variatietip
Vervang de sinaasappelrasp door gehakte hazelnoten, verdeel deze als laatste over de slagroom.
– 200 ml halfvolle chocolademelk
– 2 tl World Spice Blend – 5 Spices
– 250 g kant-en-klare slagroom
– 50 g pure chocolade
– 100 g mini marshmallows
– 1 sinaasappel