Home - Verstegen

Ontdek alles over onze producten en laat je inspireren!

Verstegen Spices & Sauces B.V. is een Rotterdams familiebedrijf sinds 1886 met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden en specerijen. de beste ingrediënten halen we bij de oorsprong, waar we een unieke en duurzame samenwerking hebben met lokale boeren. En daar zijn we trots op! Doordat Verstegen de gehele keten in eigen hand houdt, kunnen we de keten van boer tot consument eerlijk, transparant en duurzaam houden.

WIN JE GRATIS Verstegen kruidenpakket!

Hoe maak je kans? Klik op ‘Inschrijven nieuwsbrief’ en vul het antwoordformulier in.

Actie geldig van 1/3/21 t.e.m. 19/4/21.
Na afloop van de actieperiode worden vijf willekeurige winnaars bekend gemaakt.

Aarzel dus niet en schrijf je in op onze nieuwsbrief en wie weet ontvang jij binnenkort een Verstegen kruidenpakket ter waarde van € 50 !

Inschrijven nieuwsbrief
Verstegen wint Business and Biodiversity Award!

Verstegen is door de European Business Award for the Environment (initiatief Europese Commissie) uitgeroepen tot winnaar van de Business and Biodiversity Award. De vakjury van de EBAE gaf aan erg onder de indruk te zijn van de eerste stappen die Verstegen heeft gezet naar een duurzame toekomst door middel van agroforestry, een duurzame landbouwmethode.

Verstegen heeft met de Business and Biodiversity Award een podium gekregen waarmee de duurzame ambities en activiteiten meer aandacht krijgen in Europa. Samen kan Verstegen namelijk meer impact maken dan alleen, op nationaal en internationaal niveau. Doe jij ook mee?

Lees meer
Het Belgische team

Verstegen heeft tevens een commercieel team dat vanuit Mechelen activiteiten beheert. Vanuit het oogpunt van de Belgische consument, wordt de markt vanuit 4 kanalen benaderd: vers, horeca, industrie en retail. Voor retail bezoekt ons merchandising team dagelijks de winkelpunten om de schappen aan te vullen.

Een transparante keten

Dankzij blockchain-technologie kun je nu met één QR-scan zien waar jouw nootmuskaat vandaan komt. Je kunt zien wie de boeren achter jouw nootmuskaat zijn, of prijsafspraken met boeren zijn nagekomen en of de nootmuskaat, zoals wij beloven, van de beste kwaliteit is.

Lees meer

Bekijk onze nieuwste producten